vrijdag 14 februari 2014

A trip down memory lane...

Het was het jaar 2003, 2 jaar na de laatste woorden van de Master Chief: "No, i think we're just getting started". en gelijk had hij want tijdens de E3 kwam toenmalige Halo developper Bungie met een nieuw deel: Halo 2.


Nu Halo 2 Anniversary praktisch al aangekondigd is, wil ik jullie meenemen naar de E3 van 2003, naar de demo van Halo 2 die helaas uit de game is gebleven. In deze korte demo kregen we de nieuwe graphics van de game te zien, een heel nieuw wapen genaamd Battle Rifle (nog niet in final state), zagen een nieuw alien ras genaamd the Brutes, konden we ineens 2 wapens vast houden (ook wel dual wield genoemd) en nog veel meer. Waarschijnlijk was dit eruit gelaten door tijdsnood of was het puur gemaakt als tech demo.


Het schijnt dat Frank O'Conner ooit heeft gezegd dat deze demo wel echt speelbaar is en niet alleen scripted. Nu Anniversary eraan komt is de vraag: word deze demo er misschien alsnog tussen gestopt of word het als een bonus toegevoegd met misschien een challenge of iets totaal anders...?




In ieder geval is er nog altijd het volgende filmpje op You Tube terug te zien, laten we hopen dat het misschien ooit nog speelbaar word en het niet alleen blijft bij deze demo...

Let the hype begin!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten