woensdag 30 april 2014

Halo XO op 1 Oktober in de winkels?

Waren er eerst nog geruchten dat Halo XO naar volgend jaar werd verschoven, nu meldt winkelketen Walmarkt dat Halo XO op 1 Oktober verschijnt.

Op 10juni zullen we horen wanneer ie nou echt uitkomt dus neem dit maar met een flinke korrel zout.

vrijdag 25 april 2014

Video Halo 4 beta

Ook al is deze beta nooit publiekelijk uitgebracht, toch zijn er mensen erin geslaagd om toch aan deze beta te komen en het beschikbaar te stellen voor mensen met een omgebouwde xbox 360.



Gelukkig is er voor velen die geen omgebouwde 360 hebben (waaronder ikzelf) nu een video van 39.03min online gezet met toch een aantal nieuwe dingen die helaas het spel niet gehaald hebben, waaronder een game type die heel erg op conquest uit Battlefield lijkt.




Hieronder is de video te bekijken:


Halo Bulletin 23.4.14

Het is al weer een tijd geleden dat ik een bericht postte over de nieuwste Halo Bulletin maar na het lezen van de Bulletin van deze week, vond ik dat het toch weer eens tijd werd om het weer eens met jullie te delen,



Met deze week:


-Halo Earth Day trading cards:



- De terug keer van zowel Big Team Heavies als Multi Team (waarbij je bij BTH lekker je vehicle commendations kunt boosten)



- Halo: Escalation #5 is uit!!


- Een update voor Windows 8.1 Spartan Assault (en in de toekomst ook voor Windows 8.0)


- En als laatste: Screenshot Spotlight die deze week in het teken staat van Melee!



Voor het volledige overzicht kun je hier bekijken en voor de lichte versie kun je hier terecht.

maandag 21 april 2014

Interne Tournament 343I

Bonnie Ross heeft een foto getwitterd van een tournament bij 343I. Het lijkt erop dat ze op de Xbox One aan het gamen zijn:



Ben benieuwd wat ze spelen: Halo XO of Halo 2 Anniv of miss toch Halo 4 op de 360...?

zondag 20 april 2014

Nieuwe Easter Egg gevonden in Halo 3 na 7jaar

Op halo.bungie.org is een artikel te lezen over een nieuwe Easter Egg. In januari liet Lord Zedd al een video zien over de nieuwe Easter Egg en nu dat het pasen is, laat Lord Zedd zien hoe hij dit heeft gedaan.



Als je goed kijkt naar de Easter Egg, lijkt er 343 te staan als ontploffingen. Waarschijnlijk was het vlak voor de release van Halo 3 als sprake ervan dat 343 Industries de franchise zou gaan overnemen.



Snapshot