donderdag 30 januari 2014

Halo: Spartan Assault xbox 360

Morgen is het dan zover: Spartan Assault komt dan nu ook eindelijk naar de xbox 360 maar er is 1 nadeel: mensen die m voor 15 December op een windows 8 device hebben gekocht zouden €10 korting krijgen (het spel kost €15) maar dit schijnt dus nu vertraagt te zijn en momenteel alleen in de VS gelden....

*zucht* komt er ooit nog een dag waarop wij Nederlanders een keer gelijk op zullen gaan met de VS....

Geruchten over Halo 2 anniversary en Halo 5

Volgens de laatste geruchten van een vrij betrouwbare bron zou 343I bezig zijn met een Halo 2 annivesary voor de Xbox One die uit moet komen op 11-11-2014. Ook is bekend dat er 2 versies uitkomen:


Versie 1 is de standaard versie en geeft je toegang tot de beta van Halo 5 en Halo TV serie. De 2e is nog intressanter, deze zou naast de beta en tv serie ook de Halo 3 en Halo 4 Xbox One port bevatten.



Het opvallende is is dat Halo 5 pas in November van dit jaar een Beta krijgt wat dus kan betekenen dat het pas in 2015 uit komt....



Maar zoals altijd met geruchten: neem dit met een korrel zout tot Msoft of 343I het zelf bevestigen.



Orginele link:

http://uk.ign.com/articles/2014/01/30/halo-2-anniversary-rumoured-for-xbox-one-release

maandag 27 januari 2014

Echt of nep....? UPDATE: NEP

Sinds een aantal uur circuleren de volgende 4 afbeeldingen van Halo op internet, gaat zo Halo Xbox One/5 eruit zien en betekend dit dat we binnenkort een trailer kunnen verwachten? Stay tuned!!

http://staff.xboxitalia.net/vg/news/Halo5/4.jpg
http://staff.xboxitalia.net/vg/news/Halo5/1.jpg
http://staff.xboxitalia.net/vg/news/Halo5/3.jpg
http://staff.xboxitalia.net/vg/news/Halo5/2.jpg

Deze laatste afbeelding wil ik nog even toelichten dat de HUD flink is uitgebreid: bij de granaten staat frag grenade en grenade capacity, bij de wapens staat Carbine en munitions capacity en of het je primary of secondary weapon is (sowieso is nu je secondary weapon als icoon weer te zien), bij je schilden staat dat ze online zijn en als laatste kun je nu 4 opties toevoegen aan de D-pad (cursor) knoppen. 1 van de items is Biofoam, een goedje wat word gebruikt om mensen te healen in het Halo universum, Spartans hebben dit standaard in hun pak zitten, je ziet ook als icoontje iets van schuim staan. Daarnaast is ook te zien dat de armour ability`s weer terug zien, al is er dit keer (nog) niet te zien hoeveel energie die nog heeft.


Op de screenshots zijn de Covy aircrafts vaak aanwezig en is te zien dat we in/vlakbij de stad zullen gaan spelen maar ook in de wildernis.

Van de stad was al een officiƫle concept art naar buiten gebracht:
sparth_2560x1440
Kleine update: het energie niveau van de armour ability is wel te zien, namelijk in het midden van de D pad knoppen, daar staat een icoontje met een laad cirkel erom heen.



UPDATE:

De 4 "gelekte" screenshots zijn van de fanmade game Contingengy, hier volgt de officiĆ«le post van de makers: http://project-contingency.forumotion.com/t220-a-public-service-announcement.

Ik denk dat we toch nog wat langer zullen moeten wachten.....



David Ellis' reactie op de leaks: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=98530079&postcount=11024