vrijdag 1 november 2013

Jeff Steitzer: multi player announcer van Halo (interview)

In mijn vorige post kon je kijken naar een interview met Steve Downes, dit keer is het de beurt aan Jeff Steitzer. Hierin verteld hij hoe hij The Voice of Halo werd, dat hij bijna de stem van Master Chief heeft gedaan en geeft hij een kleine hint naar de volgende Halo game:



Het is een lang interview maar zeker de moeite waard, helaas geen echte beelden van het interview maar wel Spartan Ops gameplay uit Halo 4.

Het leven als Halo`s Master Chief

Op internet via Halo Waypoint vond ik een oude video die ons een blik werpt in het leven van Steve Downes. In mijn eerste post zag je al 2 filmpjes over Steve Downes maar deze gaat wat dieper op zijn leven in. In het filmpje vertelt hij wat over zijn werk als radio dj, zijn wat mensen uit zijn omgeving aan het woord en verteld hij het recept van Master Chief's chili.






Ik vond het een erg leuk en interessant filmpje en je merkt ook hoe gewoon en normaal hij is gebleven terwijl hij toch wel één van de bekendste mensen is.



Deze video werd geüpload en gemaakt door Jack McTigue.


Een echte Spartan?

Dat de media wel eens blundert met research blijkt maar weer eens uit het volgende:


In China was er op China Central Television (CCT) te zien dat het Amerikaanse leger bezig is met nieuwe geavanceerde pakken voor hun soldaten. Eerst laten ze een foto zien van een Iron Man pak uit de gelijknamige film Iron Man 3 en zetten ook netjes boven in de hoek dat het uit de film komt:

No, China, Master Chief's Battle Suit Is Not Real


Maar dan schakelt het beeld over naar een andere afbeelding waar een gewone UNSC soldaat te zien is maar ook Master Chief met de tekst "Amerikaanse leger concept pak" en later vertellen ze er ook bij dat het voor kleine groepen wel te doen is maar dat het op grote schaal te duur word.

No, China, Master Chief's Battle Suit Is Not Real

Tsja, ik denk dat we daar nog even mee moeten wachten tot de 26e eeuw, waar het Halo verhaal zich afspeelt, voordat we dit zullen terug zien. Op de foto zien we fan-made armour gemaakt door de 405th, een costume en prop builder community.


No, China, Master Chief's Battle Suit Is Not Real


Beste journalisten en andere mensen uit die wereld:


Doe eerst goed jullie huiswerk voordat jullie zomaar dingen zeggen/posten!

Orginele post

Halo Waypoint codes

Voor de mensen die ze nog niet hebben ingevoerd:

Site:
http://halo4arg.wix.com/section3-decryption#!glyph-sequences/cee5


Videos:



Spartan Assault codes:

Invoeren kan via de Halo Waypoint app op de Xbox 360 (let op: er kan een update zijn) of via deze link (let op: je moet wel inloggen met je Windows Live ID).

Blog: Kan Halo`s universum de onze worden? deel 1

Wilc0 van Halo Wikipedia heeft op zijn site een blog geschreven over zijn visie over het universum en of er naast ons nog andere levende wezens zoals The Covenant, The Flood en The Forerunners kunnen bestaan.


Op deze pagina kun je deel 1 lezen, binnenkort volgt deel 2.

Halo Xbox One (of Halo 5)

Afgelopen E3 heeft 343Industries een trailer laten zien met kleine hints naar de volgende Halo titel. Speciaal voor de mensen die het nog niet weten, volgen hier feiten en geruchten:


feiten:

  • Halo Xbox One zal op 1080P (full HD) gaan draaien met 60 Frames Per Seconde (FPS)
  • Halo Xbox One krijgt dedicated servers, dit houd in dat er geen host player/xbox er meer is dus alle data zal via de servers worden gedaan dus geen lag meer, cheating of wat dan ook.
  • Halo Xbox One zal gebruik maken van Microsofts nieuwe cloud systeem wat ervoor zorgt dat het spel mooier kan worden maar ook groter, continu updates zonder te hoeven downloaden, grotere mappen, meer spelers en tot 600% betere A.I.
  • Halo Xbox One zal onderdeel uitmaken van The Reclaimer Saga (voorheen triologie)
  • De echte titel zal nog door 343I worden onthuld, momenteel draagt het de werknaam Halo Xbox One. 

geruchten:




  • Aan het einde van Halo 4 zien we dat de chip van Cortana door de Didact word vernietigd maar later in de cut scene staat ze recht tegenover Chief en raakt ze hem aan en zegt: Dit heb ik al altijd willen doen. Waarschijnlijk, volgens Halsey`s journal die je bij de Halo Reach Limited en Legendary editie zit, is het mogelijk dat Cortana in een andere dimensie zit en nu Hard Light is waardoor ze geen last meer heeft van rampangy en nog sterker is.



Dit zijn geruchten die NIET   door 343I zijn bevestigd.


Naast Halo Xbox One is ook aangekondigd dat Steven Spielberg een Halo serie zal gaan maken en dat die word uitgezonden via de Xbox One.












Halo TV series

















Halo Xbox One reveal trailer

Halo Montage: Scopez n' Flagz

Bekijk hieronder de 2e montage van Mark:



   














Binnenkort meer!

Destiny: Hoe Halo de Star Wars behandeling kreeg

Op IGN staat er een interview met senior writer Eric Osborne en community manager David Dague over de Halo jaren, hoe Halo invloed heeft gehad op Destiny en wat je van Destiny kunt verwachten.



Het interview kun je lezen op de website van ign.

Destiny citadel vs Halo 3 citadel

343 snapshot: het testen van nieuwe voertuigen

Ondertussen bij 343Industries:


343 Snapshot - Testing out new vehicles

UNSC Cadet trainings jas

Nieuw op de Halo Waypoint store:



Wees er dus snel bij!

The Halo Bulletin 30.10.2013

The Halo Bulletin



Met deze week:


- Een kleine terugblik op de Halo 4 Global Championship


- Spartan Assault die naar de Xbox 360 en Xbox One komt ( zie mijn vorige post ). Met Wallpapers!
Spartan Assault



Palmer's Watch: 720P & 1080P                                  Far Light: 720P & 1080P


- Tijdelijke Smashing Pumpkins Playlist
Smashing Punkins
- Guilty Spark emblem unlock:

Speel op 6 November 1 potje matchmaking in War Games of Spartan Ops en unlock deze exclusieve en zeldzame emblem ter viering van het 1jarig bestaan van Halo4!
Emblem Unlock
- Team Slayer Update


- Community Choice: Multi-Team game types:


Community Choice

Hier kun je stemmen op jouw favoriete game type!

- Community Haloween Gallery:

Screenshot Spotlight


De volledige Halo Bulletin kun je hier vinden en voor de mobiele gebruikers is er uiteraard een lichtere versie beschikbaar!